TRADICIJA
Grappa je pomemben del italijanske kulture in zgodovine. Destilat je proizveden iz mehko stisnjenih tropin v tradicionalnih bagnomaria kotlih z dvojnim dnom v omejenih serijah.
Eleganten destilat, ki več kot leto dni zori v sodih iz francoskega hrasta.
Osnova za destilat so rdeče sorte: lokalni marzemino, cabernet in merlot.
Mehka in elegantno uravnotežena grappa z notami vanilije.
alkohol: 40%
Steklenica 0.7l
Monovitigno grappa, ki več kot leto dni zori v sodih iz francoskega hrasta.
Osnova za destilat je glera, ki jo pridelujejo na področju treviških gričev.
Mehka in uravnotežena grappa z aromami začimb in notami tobaka.
alkohol: 40%
Steklenica 0.7l
Monovitigno grappa, katere osnova je glera glera, ki jo pridelujejo na področju treviških gričev.
Mehka in uravnotežena grappa s prijetnimi sadno-cvetličnimi aromami.
alkohol: 40%
Steklenica 0.7l
Več kot šest mesecev zori v sodih iz francoskega hrasta.
Osnova za destilat so lokalne rdeče sorte. Mehka in uravnotežena grappa z notami sladkih začimb in tobaka.
alkohol: 40%
Steklenica 1.0l