Prosecco Venice Collection

Klasična italijanska odličnost

“Arzanà” Prosecco Superiore Cartizze D.O.C.G.

KARAKTERISTIKE
Mehurčki: prefinjeni, drobni in obstojni.
Barva: svetlo rumeno seno.
Bouquet: eleganten, intenziven, tipične sadne in cvetlične arome.
Okus: polen, uravnotežen, saden.
Sorta grozdja: glera

DRY

Vsebnost alkohola 11.00 – 12.00 %
Skupni sladkorji 24.00 – 25.00 g/l
Skupne kisline 5.50 – 6.50 g/l

Steklenica 0,75 l

Temperatura serviranja: 5°C – 6°C

Kombinacija s hrano: aperitiv, ribe, sladice.

“Fanò” Asolo Prosecco Superiore D.O.C.G.

KARAKTERISTIKE
Mehurčki: drobni, obstojni.
Barva: svetlo, slamnato rumena.
Bouquet: eleganten, čist, značilno sadne arome.
Okus: suh, rahlo povišane kisline.
Sorta: glera

Extra BRUT

Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupni sladkorji: 7.00 – 8.00 g/l
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l

Steklenica 0,75 l

Temperatura serviranja: 5 - 6° C.

Kombinacija s hrano: aperitiv, glavne jedi, ribe.

“Corderíe” Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G.

KARAKTERISTIKE
Mehurčki: drobni in obstojni.
Barva: slamnato rumena.
Bouquet: elegantne sadne note.
Okus: poln, uravnotežen.
Sorta: glera

Extra DRY

Vsebnost alkohola: 10.50 – 11.50 %
Skupni sladkorji: 13.50 – 14.50 g/l
Skupne kisline: 5.50 – 6.50 g/l

Steklenica 0,75 l

Temperatura serviranja: 5°C – 6°C.

Kombinacija s hrano: aperitiv, glave jedi, sladice, ribe.

5 STAR WINE – Vinitaly 2016

“Galíe” Prosecco D.O.C. Treviso

KARAKTERISTIKE
Mehurčki: prefinjeni in obstojni.
Barva: svetlo rumeno seno.
Bouquet: elegantne, cvetlične in sadne note.
Okus: prijeten in uravnotežen.
Sorta grozdja: glera

Extra DRY

Vsebnost alkohola 10.50 – 11.50 %
Skupni sladkorji 13.50 – 14.50 g/l
Skupne kisline 5.50 – 6.50 g/l

Steklenica 0,75 l

Temperatura serviranja: 5°C – 6°C

Kombinacija s hrano: aperitiv, siri, ribe, glavne jedi.

“Gaggiandre” Prosecco D.O.C. Treviso Organic

KARAKTERISTIKE
Mehurčki: prefinjeni in obstojni.
Barva: svetlo rumeno seno.
Bouquet: elegantne, cvetlične in sadne note.
Okus: prijeten in uravnotežen.
Sorta grozdja: glera

Extra DRY

Certificirana EKOLOŠKA PRIDELAVA

Vsebnost alkohola 10.50 – 11.50 %
Skupni sladkorji 13.50 – 14.50 g/l
Skupne kisline 6.00 – 7.00 g/l

Steklenica 0,75 l

Temperatura serviranja: 5°C – 6°C

Kombinacija s hrano: aperitiv, siri, ribe, glavne jedi.