GRAPPA

Grappa je pomemben del italijanske kulture in zgodovine. Destilat je proizveden iz grozdnih kožic in semen v tradicionalnih bagnomaria kotlih z dvojnim dnom.

'CRODER' grappa barrique

Grappa Croder je eleganten destilat, ki več kot leto dni zori v sodih iz francoskega hrasta. Osnova za destilat so lokalne rdeče sorte: marzemino, cabernet in merlot. Destilacija poteka in discuntinuo v tradicionalnih kotlih z dvojnim dnom v omejenih serijah. Mehka in elegantno uravnotežena grappa z notami vanilije.

CRODER grappa barrique
alkohol 40 % vol.
Steklenica 0.70l

'CAPO DA MAR' grappa prosecco bianca

Capo da Mar je elegantena monovitigno grappa. Osnova za destilat glera, ki jo pridelujejo na ekskluzivnem področju treviških gričev. Destilacija poteka in discuntinuo v tradicionalnih kotlih z dvojnim dnom v omejenih serijah. Mehka in uravnotežena grappa s prijetnimi sadno-cvetličnimi aromami.

CAPO DA MAR grappa prosecco bianco
alkohol 40 % vol.
Steklenica 0.70l

'CAPO DA TERA' grappa prosecco barrique

Capo da Tera je elegantena monovitigno grappa, ki več kot leto dni zori v sodih iz francoskega hrasta. Osnova za destilat glera, ki jo pridelujejo na ekskluzivnem področju treviških gričev. Destilacija poteka in discuntinuo v tradicionalnih kotlih z dvojnim dnom v omejenih serijah. Mehka in uravnotežena grappa z aromami začimb in notami tobaka.

CAPO DA TERA grappa prosecco barrique
alkohol 40 % vol.
Steklenica 0.70l

'VAL DE BRUN' grappa barrique

Grappa Val de Brun več kot šest mesecev zori v sodih iz francoskega hrasta. Osnova za destilat so lokalne rdeče sorte. Destilacija poteka in discuntinuo v tradicionalnih kotlih z dvojnim dnom. Mehka in uravnotežena grappa z notami sladkih začimb, tobaka in žafrana.

VAL DE BRUN grappa barrique
alkohol 40 % vol.
Steklenica 1.00l